Modeloverzicht

MINI ELEKTRISCH & PLUG-IN HYBRIDE

Een (gedeeltelijk) elektrische aandrijflijn is de mobiliteit voor de toekomst, op deze pagina tonen we de twee verschillende elektrische MINI modellen. 

 

 

MINI Electric in garage

MINI Electric

100% Elektrisch aangedreven

In ieder opzicht een MINI, maar dan volledig elektrisch. Het rijden in een elektrische auto is nog nooit zo leuk geweest. De nieuwe MINI Electric combineert het legendarische go-kart gevoel met premium kwaliteit en de voordelen van elektrisch rijden. Zo geniet je van een lage bijtelling en rijd je volkomen milieuvriendelijk van A naar B! Daarbij is de nieuwe MINI Electric he-le-maal aan te passen aan jouw wensen en dat maakt hem echt fantastisch.

MINI Countryman SE grijs 2021

MINI Countryman SE

De ideale Plug-in hybride

De MINI Countryman Cooper SE ALL4 levert 162 kW (220 pk). De nieuwste generatie accutechnologie maakt het mogelijk om volledig elektrisch en emissievrij te rijden. In de meest gunstige situatie rijd je in de stad elektrisch en gebruik je de brandstofmotor voor langere afstanden.

De plug-in hybride is gemakkelijk thuis of op het werk op te laden aan een stopcontact – of bij een openbaar laadstation.