Nieuws

De nieuwe MINI JCW Clubman en Countryman

15 mei 2019

MINI presenteert de meest krachtige modellen die het merk in zijn 60 jarige historie ooit heeft ontwikkeld. De  volledig nieuwe 306 pk sterke 4-cilinder turbomotor in de MINI John Cooper Works Clubman en de nieuwe MINI John Cooper Works Countryman zorgt voor zeer indrukwekkende prestaties.

De vernieuwde MINI Clubman

16 april 2019

De nieuwe MINI Clubman blinkt uit door een zorgvuldig vernieuwd design, een uitgebreide reeks innovatieve uitrustingsfeatures en de nieuwste technologie op het gebied van bediening en connectiviteit. De kenmerkende MINI go kart-feeling gaat bij deze stationcar samen met een hoge mate van geschiktheid voor dagelijks gebruik en het rijden van lange afstanden.

MINI Electric - Reserveer nu

2 april 2019

Wanneer de elektrische MINI in 2020 bij Dusseldorp in de showroom staat, krijg je alles waar MINI bekend om staat – strak door bochten sturen, flink wat pit, rijplezier, slim ruimtegebruik, stijl en design – en als bonus de mogelijkheid om elektrisch te rijden. Positief denken, positief handelen.  Wilt u als eerste relevante updates ontvangen van de volledige elektrische MINI Electric Bij Dusseldorp BMW kunnen wij dit voor u organiseren.

Dusseldorp MINI gaat verhuizen

18 februari 2019

Onze MINI vestigingen in Alkmaar en Zwolle gaan in de loop van 2019 beide verhuizen naar compleet nieuwe locaties. Momenteel wordt er hard gewerkt om deze nieuwe panden klaar te maken volgens de nieuwe huisstijl van MINI. 

ScanCoveryTrial

3 januari 2019

Kris kras door Scandinavië

De ScanCoveryTrial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens deze week rijden we ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius. 

Dusseldorp MINI Sponsort dit jaar Team #77 Juffouw Aurora, Inga Tjapkes en Margo de Geest gaan de uitdaging aan in een MINI Countryman ALL4.

MINI Hoorn is open

18 september 2018

Het is zover! Dusseldorp MINI Hoorn is open. In de afgelopen tijd is het pand naast onze huidige BMW-showroom volledig verbouwd tot een prachtige MINI-vestiging. Hiermee is er, naast de Dusseldorp MINI-showroom in Alkmaar, in Noord-Holland nog een Dusseldorp MINI-showroom bijgekomen.

34 MINI's voor het EK Beach volleybal

11 juli 2018

Op dinsdag 10 juli heeft toernooidirecteur Reinder Nummerdor 34 MINI’s ontvangen uit handen van Mobiliteitspartner Dusseldorp MINI. Naast dat het Beachvolleybalduo Sanne Keizer en Madelein Meppelink in MINI van Dusseldorp rijden, rijdt ook de organisatie van het EK Beachvolleybal de komende weken in gloednieuwe MINI’s.

Dusseldorp MINI actief partner Nevobo

31 mei 2018

Met de start van de Volleybal Nations League in Apeldoorn is ook de hernieuwde samenwerking tussen Dusseldorp MINI en de Nederlandse Volleybalbond gestart. Deze samenwerking werd in het afgelopen jaar opgezet en is nu opnieuw neergezet voor de aankomende periode vol aantrekkelijke evenementen. Een samenwerking die past bij het dynamische karakter van Dusseldorp MINI en die laat zien dat de Volleybaldames met hun lengte perfect passen in een MINI!

Dusseldorp MINI Komt naar Hoorn

8 mei 2018

Op dit moment wordt er gestart met de bouw van volledig nieuwe MINI Showroom in Hoorn. Deze bevindt zich op hetzelfde terrein als Dusseldorp BMW en zal in Augustus 2018 worden opgeleverd.