Nieuws

De nieuwe MINI Electric

19 september 2019

Door en door een echte MINI, maar dan volledig elektrisch: de nieuwe MINI Electric. De aller eerste, volledig elektrische MINI combineert elektromobiliteit met de unieke eigenschappen van het originele model in het premium segment van compacte auto's. De MINI Electric is vanaf maart 2020 leverbaar en nu al te bestellen vanaf € 34.900,-. Zowel privé als zakelijk leasen kan al vanaf € 499,- per maand. 

showroom introductie

17 september 2019

Vanaf 28 september is het zover: de nieuwe MINI Clubman is te aanschouwen in onze showrooms! Wij nodigen je graag uit om de nieuwe stijlvolle MINI Clubman te komen bekijken bij één van onze vestigingen. Wil jij als één van de eersten het ultieme gevoel ervaren van de nieuwe sportieve stationcar van MINI? Maak dan snel een afspraak voor een proefrit.

MINI vaststaande naafdoppen

30 augustus 2019

Maak nu je MINI helemaal af met de Originele Vaststaande MINI Naafdoppen. Het kenmerkende MINI Logo draait tijdens het rijden niet met het wiel mee, maar blijft horizontaal staan. Verkrijgbaar bij onze MINI vestigingen, maar nu ook direct verkrijgbaar in onze online shop.

De volledig elektrische MINI

10 juli 2019

Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin de het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecomineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau.

De nieuwe MINI John Cooper Works GP

25 juni 2019

Afgelopen weekend was de 24 uurs-race op de legendarische Nürburgring-Nordschleife het toneel voor de ontwikkeling van de nieuwe MINI John Cooper Works GP. De Britse compacte sportwagen zal in het jaar 2020 geïntroduceerd worden en wordt verkrijgbaar in een gelimiteerde oplagen van 3000 stuks.

De nieuwe MINI JCW Clubman en Countryman

15 mei 2019

MINI presenteert de meest krachtige modellen die het merk in zijn 60 jarige historie ooit heeft ontwikkeld. De  volledig nieuwe 306 pk sterke 4-cilinder turbomotor in de MINI John Cooper Works Clubman en de nieuwe MINI John Cooper Works Countryman zorgt voor zeer indrukwekkende prestaties.

De vernieuwde MINI Clubman

16 april 2019

De nieuwe MINI Clubman blinkt uit door een zorgvuldig vernieuwd design, een uitgebreide reeks innovatieve uitrustingsfeatures en de nieuwste technologie op het gebied van bediening en connectiviteit. De kenmerkende MINI go kart-feeling gaat bij deze stationcar samen met een hoge mate van geschiktheid voor dagelijks gebruik en het rijden van lange afstanden.

Dusseldorp MINI gaat verhuizen

18 februari 2019

Onze MINI vestigingen in Alkmaar en Zwolle gaan in de loop van 2019 beide verhuizen naar compleet nieuwe locaties. Momenteel wordt er hard gewerkt om deze nieuwe panden klaar te maken volgens de nieuwe huisstijl van MINI. 

ScanCoveryTrial

3 januari 2019

Kris kras door Scandinavië

De ScanCoveryTrial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens deze week rijden we ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius. 

Dusseldorp MINI Sponsort dit jaar Team #77 Juffouw Aurora, Inga Tjapkes en Margo de Geest gaan de uitdaging aan in een MINI Countryman ALL4.

MINI Hoorn is open

18 september 2018

Het is zover! Dusseldorp MINI Hoorn is open. In de afgelopen tijd is het pand naast onze huidige BMW-showroom volledig verbouwd tot een prachtige MINI-vestiging. Hiermee is er, naast de Dusseldorp MINI-showroom in Alkmaar, in Noord-Holland nog een Dusseldorp MINI-showroom bijgekomen.