Kerst bij Dusseldorp MINI

Klanten verrassen

Dusseldorp wenst u een fijne Kerst en een gezond en liefdevol 2022 toe!

De Dusseldorp Kerstverrassing

De Kerstdagen komen eraan en om dit te vieren hebben wij twee auto's omgebouwd tot Foute Kersttrui-auto's. Met deze auto's zijn wij langs klanten gegaan om hen te verrassen met een Dusseldorp Kersttrui, een flesje bubbels en een borrelbox van Thuis Uit Eten. Om onze klanten nog wat extra te verrassen deden we dit met niemand minder dan Andy van der Meijde, Tom Coronel en Ruben Hein. 

De auto's

De auto's moesten uiteraard wel in het kerstthema passen. Daarom zijn we gegaan voor een groene BMW 4 Serie Gran Coupé en een rode MINI John Cooper Works Cabrio. 

De tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé is recent gelanceerd, een goede reden dus om deze auto nog eens een keer wat extra uit te lichten. Dit groene rendier is een combinatie van het BMW rijplezier, sportiviteit en moderne functionaliteit. Perfect dus om een dag mee op pad te gaan en mensen blij te maken. 

Met de knalrode MINI John Cooper Works vielen we niet alleen op door het uiterlijk maar ook door het fantastische geluid wat deze auto produceert. Deze MINI beschikt over een 231 PK sterke 4 Cilinder turbomotor, sportieve remmen, grote velgen en onderscheidende bumpers. 

Andy Kerst

Andy van der Meijde

Samen met Andy van der Meijde zijn we langs gegaan bij Evert-Jan Eijerkamp. Evert-Jan is directeur van de gelijknamige woonwinkel en al decennialang trouwe klant bij Dusseldorp Apeldoorn. 

Ook Andy heeft al een jarenlange relatie met Dusseldorp Apeldoorn. Andy is bekend geworden door zijn voetbalcarrière en is nu druk bezig met zijn YouTube kanaal waar hij onder andere 'Bij Andy in de auto' publiceert. 

Tom Kerst

Tom Coronel

Samen met Tom Coronel zijn wij langs geweest bij Dick Moes. Dick is al meer dan 20 jaar klant bij Dusseldorp Oostzaan en geniet tegenwoordig van zijn welverdiende pensioen. 

Tom Coronel kennen we allemaal vanuit de racewereld. Naast dat hij zelf racet is hij bijna elk weekend op televisie om het laatste Formule 1 nieuws te bespreken. 

Ruben Hein Kerst

Ruben Hein

Samen met Ruben Hein gingen wij langs bij Rene Albers. Rene zou eigenlijk naar het concert van Ruben in Alkmaar gaan in december maar dit kon helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Daarom zijn wij samen met Ruben gewoon bij hem langs gegaan! 

Ruben Hein is een Nederlandse singer-songwriter, presentator en oud deelnemer van Wie Is De Mol. Ruben is druk bezig met alles wat met duurzaamheid te maken heeft en rijdt daarom ook de mooie iX3.

Thuis Uit Eten

Thuis Uit Eten

De naam zegt het al; Thuis Uit Eten. Thuis Uit Eten bezorgt u thuis de lekkerste gerechten van de beste restaurants van Nederland. Bij Thuis Uit Eten heeft u keuze uit meer dan 40 exclusieve restaurants. Het door u gekozen eten wordt thuis bezorgd in een MINI van Dusseldorp, u zet de laatste puntjes op de i en vervolgens kunt u genieten van een avond heerlijk culinair eten. Helemaal ideaal in deze tijd!

Als u nu bestelt bij Thuis Uit Eten maakt u kans op een borrelbox t.w.v. €100,- euro! Vul bij uw bestelling de code Dusseldorpkerst in om kans te maken.