Onderhoud & reparatie

Zorgeloze mobiliteit

Jouw MINI verdient de allerbeste zorg en behandeling. Jij bent echter niet de enigste die dit belangrijk vindt: ook ons serviceteam gaat met de uiterste zorg met jouw MINI om. Onze medewerkers worden continu getraind en opgeleid om de beste service te kunnen verlenen. Het hoge kennisniveau in combinatie met hightech apparatuur, het beste gereedschap en originele MINI onderdelen garanderen premium service tegen de beste prijs. Naast onderhoud aan jouw MINI is Dusseldorp MINI ook het adres voor het uitvoeren van reparaties. Je kunt bij ons terecht voor het verhelpen van een storing tot aan het herstellen van glas- en interieurschade. Onze monteurs zorgen er graag voor dat je weer veilig de weg op kunt!

Dusseldorp MINI onderhoud

Afspraakplanner

Maak nu een werkplaatsafspraak

Wanneer jouw MINI voor onderhoud of reparatie naar de werkplaats moet, wil je dat zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen regelen. Met de Online Afspraakplanner van Dusseldorp MINI kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week de werkplaatsreceptie bereiken en met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Den Haag, Deventer, Hoogeveen, Hoorn, Zaandam en Zwolle is Dusseldorp MINI altijd dichtbij. Klik op de knop “Afspraakplanner”, kies jouw vestiging naar voorkeur en maak eenvoudig een werkplaatsafspraak voor jouw MINI.

Heb je verder nog vragen over het onderhoud aan jouw MINI? Neem dan telefonisch contact op met één van onze vestigingen, stuur gemakkelijk een Whatsapp bericht via 0885251900 of stuur een vraag per e-mail naar info@dusseldorpmini.nl.

Dusseldorp MINI teleservices

MINI Teleservices

Jouw MINI weet wanneer onderhoud nodig is

Oliepeil te laag? Remblokken aan vervanging toe? Met MINI Teleservices weet jouw MINI precies wat er met hem aan de hand is en geeft hij tevens aan wanneer hij aan onderhoud toe is. In jouw MINI zitten namelijk verschillende sensoren die precies kunnen meten wat er mis is met de auto en is jouw MINI met ConnectedDrive uitgerust? Dan kan je ervoor kiezen om jouw MINI deze gegevens automatisch door te laten sturen naar een Dusseldorp MINI vestiging naar keuze. Deze voorkeur kan je aangeven in de MINI ConnectedDrive app of via het iDrive menu van jouw MINI. Hierdoor weten wij precies wat er mis is met jouw MINI en bellen wij je op voor het maken van een werkplaatsafspraak.

Heb je nog geen ConnectedDrive account? Klik dan op de knop "ConnectedDrive aanmaken" om jezelf te registreren. Wil je de ConnectedDrive app downloaden? Dat kan via de button "Download de app". Als je verder nog vragen hebt met betrekking tot MINI ConnectedDrive, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag verder!

MINI Service Inclusive

Rij altijd in een perfect onderhouden MINI

Met MINI Service Inclusive rij je altijd in een perfect onderhouden MINI, voor een aantrekkelijke vaste prijs die vooraf is betaald. Zo kan je in één keer al het voorgeschreven onderhoud door middel van een pakket inkopen. Hiermee ben je veel voordeliger uit dan wanneer je voor elk werkplaatsbezoek zou moeten betalen. Het maakt daarbij niet uit welke MINI je rijdt: MINI Service Inclusive is voor iedereen en elk model beschikbaar. 

De enige voorwaarde die geldt is dat je bij de eerste onderhoudsbeurt van jouw MINI het MINI Service Inclusive onderhoudscontract inkoopt. Alle MINI Service Inclusive onderhoudscontracten zijn daarbij overdraagbaar naar andere eigenaren. 

Dusseldorp MINI APK afspraak

APK Afspraak

Eens om de zoveel tijd moet jouw MINI gekeurd worden om te kijken of hij nog aan de huidige veiligheids- en milieueisen voldoet. Bij Dusseldorp MINI voeren wij deze keuring graag voor je uit. Jouw MINI wordt gekeurd door ervaren MINI specialisten en daarbij maken wij alleen gebruik van originele MINI onderdelen met twee jaar garantie. Verloopt de APK van jouw MINI binnenkort? Voorkom een boete en maak gemakkelijk een afspraak door middel van onze online afspraakplanner!

Dusseldorp MINI vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Wanneer je jouw MINI bij ons afzet voor een werkplaatsbezoek kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van vervangend vervoer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij mobiel blijft terwijl jouw MINI voor onderhoud of reparatie bij ons in de werkplaats staat. Wil je weten wat een vervangende MINI kost? Neem dan contact met ons op of vraag ernaar tijdens je bezoek aan één van onze vestigingen. Kan je ook makkelijk op de fiets naar je afspraak? Dan kan je ten alle tijden gratis gebruik maken van onze fietsen als vervangend vervoer!

Wanneer je graag gebruik wilt maken van een vervangende MINI, terwijl jouw MINI voor onderhoud of reparatie bij ons staat, kan je dit bij ons aangeven in de online afspraakplanner of neem contact op met één van onze vestigingen.