Over ons

Welkom bij Dusseldorp MINI

Nieuwe MINI nodig? Hebben we! Gebruikte MINI nodig? Hebben we ook! Onderhoud? Kom maar langs! Bij Dusseldorp MINI verkopen en onderhouden wij namelijk al dik negentien jaar de tofste MINI's.

In die negentien jaar is MINI gegroeid van één naar zeven modelvarianten. Er is dus altijd een MINI voor jou! Of je nu elektrisch wil rijden met de MINI Electric of liever de ruimte van een MINI Clubman hebt. Of je de frisse lucht door je haren wil in een MINI Cabrio of liever een compacte MINI 3-deurs of MINI 5-deurs rijdt. Wil je de hoge zit van een MINI Countryman of zit je liever wat dichter op de grond met de producten uit onze sportieve John Cooper Works lijn? Bij MINI kan het allemaal, we zijn al lang geen one trick pony meer! Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen wat het beste bij jou past.

Heb je het model gekozen? Dan wordt het pas echt leuk, want bij Dusseldorp MINI hebben we onbeperkte mogelijkheden om de auto aan jouw persoonlijkheid aan te passen! Zakelijk? Stoer? Sportief? Fashion? We hebben meer kleuren, wielen, stickers en accessoires dan jij kan dromen. Ons jonge team helpt je graag de juiste keuzes te maken. Bovendien organiseren we regelmatig activiteiten en acties voor onze Dusseldorp MINI Family! We organiseren bijvoorbeeld MINI dagen, borrels, een dagje golfen, toerritten en meer! Kom je een keer langs bij één van onze vestigingen?

 

Inmiddels bestaat Dusseldorp MINI al ruim negentien jaar.
Foto vestiging Dusseldorp MINI in Zwolle

Hoe Dusseldorp MINI is ontstaan

Inmiddels bestaat Dusseldorp MINI al ruim negentien jaar. In 2004 begonnen we met de verkoop van MINI in onze BMW showrooms, maar daar groeiden we al snel uit. MINI bleek een succes en dankzij dat succes hebben we nu showrooms op vijf verschillende plekken in Nederland.

Je vindt ons in Apeldoorn sinds 2010. In 2014 openden we in Zwolle de eerste zelfstandige MINI vestiging in Zwolle. Verder was 2019 een belangrijk jaar in onze geschiedenis: we verhuisden toen MINI Zwolle naar een groter, mooier pand. In Alkmaar hebben we sinds dat jaar ook een zelfstandige showroom én werkplaats. Ook openden we een nieuwe, zelfstandige showroom in Hoorn en eind 2019 voegden we de MINI vestiging in Den Haag toe aan de Dusseldorp groep. Het mooie is dat we bij Dusseldorp al sinds 1909 actief zijn met de verkoop en het onderhoud van twee- en vierwielers. En al die ervaring komt ook bij een jong merk als MINI gewoon heel goed van pas!

MINI Cabrio Occasion

MINI Occasions NEXT

Voor onze jong gebruikte MINI's hebben we een label dat jou als koper garandeert dat het goed zit. We noemen het MINI Occasions NEXT en we zullen het simpel houden. Jouw NEXT MINI heeft netjes zijn onderhoud gehad. Alles wat er met je auto gebeurt is op het gebied van onderhoud en reparaties is volledig in te zien. Daarnaast zijn wij zeker van onze zaak: auto's met het MINI Occasions NEXT label krijgen 24 maanden garantie**. Doen we niet moeilijk over.

Jouw MINI bij Dusseldorp in onderhoud

Jouw MINI bij Dusseldorp in onderhoud Bij Dusseldorp MINI onderhouden we je auto volgens de standaarden van MINI. Dit kan in onze MINI werkplaatsen bij jou in de buurt. Zit er een Dusseldorp BMW vestiging dichterbij? Zoals je misschien weet is MINI eigendom van BMW, dus dat betekent dat je ook bij alle Dusseldorp BMW vestigingen terecht kunt! Via MINI Service Inclusive bieden wij jou zorgeloos MINI rijden. MINI Service Inclusive is een onderhoudscontract waarmee je jouw MINI voor een vooraf afgesproken bedrag perfect laat onderhouden. Door de MINI dealer natuurlijk! Daarmee bespaar je kosten én slapeloze nachten, want je weet dat alles altijd geregeld is

Dusseldorp werkt samen

Lees meer over onze samenwerkingen

Overkoepelend Dusseldorp bestaat al ruim 110 jaar maar we hebben het niet alleen gedaan. We hebben altijd nauw samengewerkt met anderen. Als we samen met een ander kunnen groeien, als delen vermenigvuldigen betekent, dan ondersteunen we graag talent of werken we samen met bedrijven met dezelfde visie als ons. Momenteel hebben we een aantal mooie, actieve samenwerkingen staan en hier vertellen we graag meer over. Kom meer te weten over onze gave partnerships!

Wij zijn klaar voor de toekomst

Dat de mobiliteit in Nederland en daarbuiten verandert is duidelijk. De wereld is constant in beweging en wij bewegen mee. Zo zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen die ons de mogelijkheid geven om in te spelen op alle veranderingen. Daarom zeggen wij tegen alle veranderingen die onvermijdelijk komen gaan: wij zijn er klaar voor! 

Doordat we altijd een paar stappen vooruit denken, hadden we als één van de eersten een uitgebreid private lease aanbod voor MINI. Daardoor konden we onze klanten direct helpen toen MINI plug-in hybride en elektrische auto's ging verkopen. En wat betreft deelmobiliteit – daar hebben we nu al onze eigen oplossing voor onder de naam Mobeazy. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Dusseldorp Oostzaan vestiging

Duurzaamheid staat centraal

Dusseldorp wil in zijn algemeenheid voorop lopen wat betreft innovatie, moderne techniek en duurzame mobiliteit. Daarom werken we samen hard aan een duurzame toekomst. We maken elke dag nieuwe stappen op het gebied van verduurzaming, zo hebben wij in Oostzaan een pand dat CO2-neutraal opereert dankzij onder andere zonnepanelen.

Dit staat in lijn met de missie en visie van BMW Group, waar ook MINI onder valt. De BMW Group is in 2020 uitgeroepen tot duurzaamste autofabrikant ter wereld. Wij willen ervoor zorgen dat we die positie als Dusseldorp zijnde ook ten alle tijden naleveren en verstevigen. Een betere wereld begin bij onszelf, ook al klinkt dat erg cliché,  

Mensen verwachten veel van een merk als MINI of BMW, daarom proberen we de verwachtingen van onze klanten altijd te overtreffen.

Bekijk ook...

Logo van Dusseldorp BMW

Dusseldorp BMW

In 1959 is Dusseldorp BMW begonnen met de verkoop van BMW in Apeldoorn. We zijn daarmee zoals gezegd de langst actieve officiële BMW dealer van Nederland. Dusseldorp kent zijn oorsprong echter al in 1909, toen we begonnen met de verkoop van twee- en later vierwielers in Lichtenvoorde. Dat betekent dat we ruim 110 jaar ervaring in ons bedrijf hebben zitten. We zijn een familiebedrijf en daar zijn we trots op.

Dusseldorp Alpina

Dusseldorp Alpina

Bij Dusseldorp kun je ook terecht voor het exclusieve automerk ALPINA. Dit merk staat bekend om zijn bijzondere, op maat gemaakte BMW modellen. Alle ALPINA's beschikken over uiterste top prestaties, een luxueuze afwerking en een uitzonderlijke rijdynamiek. Dusseldorp is exclusief vertegenwoordiger van dit prachtige merk, u kunt dus bij ons terecht voor het aanschaffen van – en onderhoud aan – de prachtige modellen van ALPINA!

Logo van Dusseldorp Motorrad

Dusseldorp Motorrad

Met trots kunnen we sinds december 2019 zeggen dat Motorrad nu ook een onderdeel is van Dusseldorp. Onze vestiging in Alkmaar heeft een volledig nieuwe showroom waar ruimte is voor de allernieuwste BMW Motorrad iconen. Naast het ruime aanbod motoren zorgen wij er ook graag voor dat je veilig op de motor kan stappen. Daarom kun je ook bij ons terecht voor BMW motorkleding en verschillende accessoires.

Stel je vraag

Heb je vragen over ons bedrijf of wil je graag één van onze vestigingen bezoeken bij u in de buurt? Je bent van harte welkom! Maak eenvoudig gebruik van de onderstaande mogelijkheden en hopelijk spreken we elkaar snel.