Dusseldorp werkt samen

Meer over onze samenwerkingen

Familiebedrijf Dusseldorp bestaat al ruim 110 jaar, maar we hebben het niet alleen gedaan. We hebben altijd nauw samengewerkt met anderen. Ons talent ligt bij het verkopen en onderhouden van auto's. Door de jaren heen zijn we daar behoorlijk goed in geworden, al zeggen we het zelf. Dat komt doordat we ons altijd gefocust hebben op dat wat we goed wilden doen. Als we samen met een ander kunnen groeien, als delen vermenigvuldigen betekent, dan ondersteunen we graag talent of werken samen met bedrijven met dezelfde visie. We investeren graag in de toekomst.

We houden ervan om onze krachten te bundelen met die van anderen. Of iemand nu zakelijk succesvol is, creatief ergens in uitblinkt of op sportief vlak aan de top staat − we stimuleren graag topprestaties. We geven talent graag de ruimte zich verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door sponsoring of andere vormen van samenwerking.

Zodoende zijn er door de jaren heen prachtige partnerships ontstaan. Samenwerkingen waar we blij van worden en relaties waar we trots op zijn!

 

  • AZ Alkmaar – de mooiste eredivisie voetbalclub van Noord Holland
  • ADO Den Haag – de mooiste eredivisie voetbalclub van Zuid Holland
  • Ruben Hein – een uiterst getalenteerde zanger, pianist en componist
  • Hockeyclub Klein Zwitserland – een begrip in hockeyend Nederland
  • Tom Coronel – de goedlachse F1 analist en coureur
  • Job van Uitert – hét aanstormend talent in endurance racing
  • Andy van der Meijde – voormalig profvoetballer en presentator 'Bij Andy in de auto'

Werk samen met Dusseldorp

Ben jij wel in voor een samenwerking met één van onze merken en denk je dat je goed bij ons merk past? Stuur dan een mail met jouw naam, wat je doet en hoe je de samenwerking voor je ziet via de onderstaande button. Wie weet nemen we snel contact met je op.