PRIVÉ FINANCIEREN

Jouw MINI binnen handbereik

Heb je bij ons een MINI gezien die helemaal bij je past, maar wil je het volledige aankoopbedrag niet in één keer betalen? Dan kunnen wij je verschillende financieringsmogelijkheden aanbieden. Kies zelf een financieringsmogelijkheid waarbij jij je goed voelt. Hierbij kan je bij ons kiezen tussen flexibel privé financieren, met een variabele looptijd en rente of privé financieren waarbij de looptijd en rente vooraf vast staat. Let op: geld lenen kost geld. Bepaal welke mogelijkheden haalbaar zijn voor jezelf, kies een MINI en een financiering die bij je past en geniet van oneindig rijplezier in jouw nieuwe MINI!

 

Dusseldorp MINI financieren

Privé Financiering Vast

Met MINI Private Finance

Met MINI Privé Financiering Vast weet je precies hoeveel je per maand moet betalen voor jouw MINI. Met deze vorm van privé financieren betaal je per maand een vast maandbedrag en wanneer het bedrag volledig is afbetaald word jij eigenaar van de MINI. Het maandbedrag is daarbij te verlagen door middel van een aanbetaling of slottermijn en tevens is het mogelijk om tussentijds extra af te lossen (tegen betaling). Ben jij een (toekomstig) MINI rijder die van zekerheid houdt? Dan is deze vorm van privé financieren de perfecte oplossing voor jou!

Wat zijn de voordelen?
- Zekerheid
- Vaste rente en looptijd
- jouw MINI tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terugbetalen
- Na volledige afbetaling is de MINI van jou

 

Bereken je maandbedrag

Privé Financiering Variabel

Met MINI Autoplan

Privé financieren en zelf bepalen hoeveel je maandelijks aflost voor jouw MINI: dat is MINI Autoplan. Los tussentijds kosteloos extra af of betaal het resterende bedrag volledig wanneer jij dat wil, met MINI Autoplan is alles mogelijk. Profiteer van scherpe variabele rente of verlaag je maandlasten door middel van een aanbetaling of een hogere slotsom. Wil je vanaf het begin eigenaar zijn van jouw MINI, maar hem zo flexibel mogelijk privé financieren? Dan is de MINI Privé Financiering Variabel met MINI Autoplan wat voor jou!

Wat zijn de voordelen?
- Flexibiliteit
- Variabele rente en looptijd
- Tussentijds kosteloos extra aflossen
- Resterende bedrag ten alle tijden aflosbaar

 

De verschillen

MINI Privé Financiering Vast MINI Privé Financiering Variabel
Eignaar
Klant, na betaling laatste termijn Klant, vanaf het begin
Soort MINI
Nieuw, MINI Next Occasions en gebruikt Nieuw, MINI Next Occasions en gebruikt
Looptijd
Vast, 12 - 60 maanden Variabel, 12 - 60 maanden
Aantal kilometers
Onbeperkt Onbeperkt
Tussentijds aflossen
Mogelijk (extra kosten aan verbonden) Mogelijk (kosteloos)
Aanbetaling
Mogelijk Mogelijk
Slotsom
Mogelijk Mogelijk