Subsidie voor de MINI Electric

Alsof elektrische rijden in een MINI niet leuk genoeg is

Voor alle MINI fans die graag elektrisch willen gaan rijden: wij hebben prachtig nieuws voor jullie! De overheid stimuleerde elektrisch rijden al door het schrappen van de belastingen (wegenbelasting en BPM). Daar komt nu een nieuwe regeling bij, alsof elektrisch rijden in een MINI nog niet leuk genoeg is! Bij aankoop van een nieuwe elektrische auto onder de € 45.000,-, kom je in aanmerking voor een subsidie van € 2.950,-. De MINI Electric is er al vanaf € 38.390,-!

"HET IS BELANGRIJK DAT SCHOON RIJDEN VOOR MENSEN TOEGANKELIJK WORDT." Staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat).

PRIJZEN NA AFTREK VAN SUBSIDIE

KOOP PRIVATE LEASE PRIVÉ FINANCIERING
VANAF
€ 38.390,- € 649,- P/M* € 605,- P/M
SUBSIDIE
€ 2.950,- € 61,- P/M** € 61 P/M
TOTAAL VANAF
€ 38.390,- € 422,- P/M* € 270,- P/M

*O.b.v. 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.
** In het geval van Private Lease draagt MINI zorg voor alle administratie rondom de subsidie


MINI Electric bij Dusseldorp

Hoe het werkt.

Heb jij een prachtige elektrische MINI aangeschaft? Gefeliciteerd! Wat ga jij daar een plezier aan beleven. Nadat je jouw MINI hebt aangeschaft moet je wel even zelf de subsidie aanvragen, dit kan vanaf 10 januari 2023  en werkt met terugwerkende kracht. De subsidie kun je tegen die tijd aanvragen op de website van de Rijksoverheid, druk hiervoor op de oranje knop "subsidie aanvragen". In het geval van Private Lease draagt MINI de zorg voor alle administratie rondom de subsidie. Wanneer je een subsidie aanvraagt voor een elektrische MINI bedraagt de subsidie ten alle tijden € 2.950,- of € 61 per maand en geldt voor een periode van 4 jaar. Let op! Wanneer jij jouw MINI Electric binnen dit termijn verkoopt ben je zelf verantwoordelijk voor het gedeeltelijk terug betalen van die subsidie. 

 

De MINI Electric

Heb jij al kennis gemaakt met de MINI Electric? De eerste 100% elektrische MINI combineert de kracht van een elektromotor met het bekende MINI Go-kart gevoel. Geef gas en je voelt direct de kick, slechts 7,3 seconden doe je erover om naar 100 km/u te sprinten en tot wel 232 kilometer ver. Met een laadcapaciteit van 50kW kan de MINI Electric in 35 minuten voor 80 procent worden opgeladen en heb je net tijd voor een kopje koffie. De MINI Electric is in vier verschillende uitvoering verkrijgbaar en nu dus extra leuk om te rijden dankzij de nieuwe subsidieregeling. Bekijk hier meer informatie of vraag een offerte aan!