Video bij Dusseldorp MINI

Videocontact met onze verkoopadviseurs

Wij bieden u de komende tijd de mogelijkheid om op diverse manieren informatie in te winnen over de MINI van jouw dromen. Zo kun je eenvoudig videobellen met één van onze verkoopadviseurs of een persoonlijke videoboodschap ontvangen van de MINI waar jij meer over te weten wilt komen.


Vind jij de betreffende MINI na het zien van deze beelden helemaal het einde? Dan is het mogelijk om als vervolgstap een proefrit aan huis te maken. Ja je leest het goed: wij komen de MINI naar jou toe brengen! Wanneer je na het maken van een proefrit helemaal verkocht bent, kan de aankoop geheel online afgehandeld worden zonder enig risico. 

 

Bekijk de MINI van jouw dromen op video
Maak een proefrit aan huis
Koop geheel online zonder enig risico
Beelden van jouw droom MINI uit ons aanbod ontvangen? Het kan bij Dusseldorp MINI!

Hoe het werkt

Vestiging kiezen

Kies hieronder de vestiging uit waar jij graag jouw droom MINI wilt gaan aanschaffen. Dit kan de vestiging zijn waar jij online jouw droom MINI hebt zien staan of de vestiging waar jij bekend mee bent.

Verkoper kiezen

Kies de verkoopadviseur waar jij graag (video)contact mee wilt gaan hebben, om bijvoorbeeld video’s te ontvangen of vragen te stellen over dé droom MINI die jij hebt gespot op onze website.

Contact opnemen

Vervolgens heb jij de keuze om deze specifieke verkoopadviseur te bellen of een WhatsApp berichtje te sturen, waarna de betreffende verkoopadviseur met jou contact opneemt.

Alkmaar

Apeldoorn

Den Haag

Zwolle

Hoorn