ZAKELIJK FINANCIEREN

Heb je een MINI gevonden die uitstekend past bij je bedrijf, maar wil je liever niet het volledige aankoopbedrag in één keer betalen? Kies dan voor zakelijk financieren. Bij Dusseldorp MINI kan je kiezen voor verschillende zakelijke financieringsmogelijkheden voor jouw MINI. Wanneer jij een ondernemer bent die van overzicht houdt, is MINI Financial Lease wat voor jou: zakelijk leasen met een vaste looptijd en rente. Hierdoor weet je altijd wat er maandelijks onderaan de eindstreep staat. Ben je als ondernemer flexibeler van aard en wil je zelf bepalen wat je maandelijks betaald voor jouw MINI? Kies dan voor variabel zakelijk financieren met MINI Executive Plan. Lees meer en ontdek wat de mogelijkheden zijn van zakelijk financieren bij Dusseldorp MINI!

 

 

Zakelijke Financiering Vast

Met MINI Financial Lease

Wil jij als ondernemer goed voor de dag komen, maar ook het overzicht kunnen blijven behouden op je maandelijkse kosten? Kies dan voor MINI Financial Lease. Dit is een zakelijke financiering met een vaste looptijd en rente, hierdoor weet je altijd wat je maandelijks onderaan de streep kwijt bent voor jouw MINI. Verreken de btw samen met de omzetbelasting en heb je het volledige aankoopbedrag afbetaald? Dan is de MINI van jou! De ideale oplossing voor ondernemers die graag een MINI willen rijden maar ook van zekerheid houden.

 

Bereken je maandbedrag

Zakelijke financiering variabel

Met MINI Executive Plan

Voldoende vrijheid, dat is als ondernemer weleens fijn. Een MINI zakelijk financieren met een variabele looptijd en rente maakt dat mogelijk. Met het MINI Executive Plan bepaal jij zelf hoeveel je maandelijks aflost voor jouw MINI en als de zaken goed gaan kan je ten alle tijden kosteloos meer aflossen of zelfs het gehele resterende bedrag in één keer afbetalen. Je bent vanaf het begin eigenaar van jouw MINI en de btw kan je eenvoudig verrekenen. Acht jij jezelf als een flexibele ondernemer en hou je van vrijheid? Kies dan voor een zakelijke financiering met het MINI Executive Plan. 

 

De verschillen

MINI Financial Lease MINI Executive Plan
Eigenaar
Klant, na betaling laatste termijn Klant, vanaf het begin
Soort MINI
Nieuw, MINI Next Occasions en gebruikt Nieuw, MINI Next Occasions en gebruikt
Looptijd
Vast, 12 - 60 maanden Variabel, 12 - 60 maanden
Aantal kilometers
Onbeperkt Onbeperkt
Tussentijds aflossen
Alleen het gehele bedrag in één keer (extra kosten aan verbonden) Mogelijk (kosteloos)
Aanbetaling
Mogelijk Mogelijk
Slotsom
Mogelijk Mogelijk