WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket L Automaat

€ 45.490,00

PRIVATE LEASE EUR 429,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5935431
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €587 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket L Automaat
€ 45.490,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij biedt volop ruimte, deze MINI Cooper, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. Dankzij de automatische transmissie en elektrische aandrijving, navigeert u gemakkelijk door het verkeer. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. In deze auto profiteert u onder andere ook van: Full LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. De functie van de 360 graden camera in deze auto is om u een totaaloverzicht van de omgeving te geven, ongeacht hoe smal de straat of parkeerplek is. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Met Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst is deze MINI helemaal compleet.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Cooper bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u