WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Favoured Pakket M Automaat

€ 44.390,00

PRIVATE LEASE EUR 415,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930631
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €576 per maand
MINI Cooper E Favoured Pakket M Automaat
€ 44.390,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de MINI Cooper ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Power, stilte en nul procent uitlaatgas krijgt u met de elektromotor. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Het personaliseren van uw cockpitinterface is mogelijk met het digitale dashboard in deze auto. Met de 360 graden camera, verzorgd door vier camera's, wordt rijden in drukke steden of het navigeren in nauwe ruimtes een koud kunstje. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Het audiosysteem is niet alleen voorzien van het navigatiesysteem maar ook uitgerust met DAB-ontvanger en bluetooth. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Ook helpen het dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u