WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Classic Pakket M Automaat

€ 50.750,00

NLZ-825-PJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €656 per maand
MINI Countryman C Classic Pakket M Automaat
€ 50.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de MINI Countryman stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Countryman is van het bouwjaar 2024, hij heeft 4001 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer Full LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Het digitale dashboard is qua lay-out en zichtbaarheid superslim ingedeeld. Alle functies in één keer in beeld! De 360 graden camera op deze auto biedt u een volledig, panoramisch zicht op de omgeving. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Ook achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels zijn aan boord.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze MINI. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u