WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanE Classic Pakket M Plus Automaat

€ 52.890,00

NLGDT-29-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €686 per maand
MINI Countryman E Classic Pakket M Plus Automaat
€ 52.890,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Valt u voor de milieuvriendelijke aandrijftechniek? Of voor de comfortabele rijbeleving? Met de elektrisch aangedreven MINI Countryman hoeft u niet te kiezen. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! Op de teller van deze auto staat slechts 4001 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Verder is de MINI uitgerust met: Full LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. De uitrusting van deze MINI is met dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Altijd uw blik op de weg: met de head-up display hoeft u geen moment uw ogen te verplaatsen. De info wordt geprojecteerd in het zichtveld voor u. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. In deze MINI vinden we verder een voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en autonoom remsysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Maak nu een afspraak als u met deze elektrische auto een proefrit wilt maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u