WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat

€ 63.290,00

OPERATIONAL LEASE EUR 777,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5944841
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €822 per maand
MINI Countryman SE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat
€ 63.290,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische MINI Countryman biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Verder is de MINI uitgerust met: Full LED koplampen, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en dakdraagsysteem.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De kracht van de 360 graden camera op deze auto resulteert in optimale zichtbaarheid en veiligheid. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. U bent in deze MINI ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Countryman samen. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. In deze MINI vinden we verder een voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Countryman aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u