WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat

€ 63.290,00

OPERATIONAL LEASE EUR 777,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5944838
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €822 per maand
MINI Countryman SE ALL4 John Cooper Works Pakket L Automaat
€ 63.290,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Bij deze MINI Countryman is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en dakdraagsysteem.

Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten voor een slimme, comfortabele en veilige rit. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Deze MINI Countryman is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor.

De MINI Countryman is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze MINI. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Countryman te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u