WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanC Favoured Pakket L Automaat

€ 51.750,00

NLX-219-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €666 per maand
MINI Countryman C Favoured Pakket L Automaat
€ 51.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 8000KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is compact en veelzijdig. Zijn stijlvolle design maakt indruk, en het ruime interieur van de MINI Countryman biedt comfort voor het hele gezin. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 8000 kilometer gereden. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de driecilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Deze MINI Countryman heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer Full LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem en donker getint glas achter.

Wat ook opvalt, is de strakke en overzichtelijke informatie die het digitale dashboard levert. De functie van de 360 graden camera in deze auto is om u een totaaloverzicht van de omgeving te geven, ongeacht hoe smal de straat of parkeerplek is. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. U bent in deze MINI ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Lijkt deze MINI u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u