Jouw droom MINI financieren

Bekijk de mogelijkheden

Een MINI financieren kent vele voordelen. Zo hoef je niet in één keer de totale aanschafwaarde te betalen én is de MINI na afbetaling helemáál van jou! Bij Dusseldorp MINI kun je een gebruikte of nieuwe MINI zowel privé als zakelijk financieren. De verzekering, onderhoud en eventuele reparaties van jouw MINI houd je in eigen beheer. Bekijk hieronder alle financieringsmogelijkheden bij Dusseldorp MINI.

 

Blauwe MINI Cooper 5-deurs financieren

ÉÉN, TWEE, GEFINANCIEERD.

Het is zo makkelijk als dat het lijkt. Als eerste kies jij jouw droom MINI uit ons aanbod. Daarna stel jij jouw financiering naar wens samen. Zo kun je ervoor kiezen om het volledige of een deel van het aankoopbedrag te financieren. Vervolgens kies je voor een looptijd tussen de 12 en 60 maanden. Wil je graag een aanbetaling doen en/of een slottermijn afspreken? Ook dat is mogelijk!

 

MAAK JOUW KEUZE.

MINI privé financieren met MINI Private Finance

MINI Privé financiering

Wil je jouw MINI particulier aanschaffen? Dan kies je voor de MINI Private Finance financiering. Met deze no-nonsense financieringsvorm weet jij precies waar je aan toe bent. Met een vaste looptijd en rente financier jij jouw droom MINI en na volledige afbetaling is hij van jou!

MINI zakelijk financieren met MINI Financial Lease

MINI Zakelijke Financiering

Hoe fijn is het om de volledige controle te hebben over jouw zakelijke kosten. Dat kan nu, met MINI Financial Lease. Met deze zakelijke financiering financier jij jouw MINI met een vaste looptijd en rente. Heb je alles afbetaalt? Dan kun jij de MINI jouw eigendom noemen.  

Fiscale voordelen berekenen TCO-tool

Total Cost of Ownership

De MINI Electric is het ideale visitekaartje voor jouw onderneming. Hip, milieuvriendelijk en bovenal ontzettend leuk om te rijden. Maar dat is niet alles. Kies je er namelijk voor om de MINI Electric zakelijk aan te schaffen, dan kun je profiteren van aantrekkelijke fiscale voordelen. Bereken eenvoudig wat de MINI Electric jou netto kost per maand, met onze Total Cost of Ownership tool.

Bekijk de verschillen.

MINI Private Finance MINI Financial Lease
Eigenaar
Klant, na betaling laatste termijn Klant, na betaling laatste termijn
Soort MINI
Nieuw, MINI Next Occasions en gebruikt Nieuw, MINI Next Occasions en gebruikt
Looptijd
Vast, 12 - 60 maanden Vast, 12 - 60 maanden
Aantal kilometers
Onbeperkt Onbeperkt
Tussentijds aflossen
Mogelijk (extra kosten aan verbonden) Alleen het gehele bedrag in één keer (hier zijn kosten aan verbonden)
Aanbetaling
Mogelijk Mogelijk
Slotsom
Mogelijk Mogelijk

HOE HET WERKT.

* Je kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomst van de berekening. De genoemde geldsom (Total Cost of Ownership) is geen maandelijks te betalen bedrag. Het is de som van alle kosten en alle mogelijke fiscale voordelen wanneer de auto 60 maanden gebruikt wordt, gedeeld door 60 maanden. Bij de berekening zijn wij uitgegaan van de wet- en regelgeving zoals geldend per 1 april 2020. Wijzigingen in wet- en regelgeving kunnen invloed hebben op de uitkomst van de berekening. De uitkomst van de berekening is tot stand gekomen door te rekenen met het maximaal te behalen fiscale voordeel. Er is hierbij alleen geen rekening gehouden met het privé gebruik van de auto. Het hangt af van jouw eigen bedrijfsvoering of je dat voordeel ook daadwerkelijk kunt genieten. Om dat te bepalen, raden wij aan jouw financieel adviseur te raadplegen.