MINI Financial Lease

Jouw MINI zakelijk financieren.

De volledige controle hebben over jouw kosten. Wanneer je als ondernemer dat wenst is jouw MINI zakelijk financieren met MINI Financial Lease een uitstekende oplossing. Zo financier je jouw MINI voor een vast bedrag per maand, gedurende een vaste looptijd. De MINI komt dan op jouw balans te staan en de BTW verreken je eenvoudig met de omzetbelasting. Wanneer alles is afbetaald wordt de MINI jouw eigendom!

 

De voordelen van Financial Lease bij Dusseldorp MINI

De voordelen

✔ Vaste rente en looptijd
✔ Zekerheid
✔ Je MINI tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terugbetalen
✔ Na volledige afbetaling is je MINI van jou

MINI Electric Total Cost of Ownership

Ontdek de fiscale voordelen van de MINI Electric

De MINI Electric is dé MINI die jij zakelijk wilt rijden. Waarom? Nou, dat is simpel uit te leggen. De MINI Electric is milieuvriendelijk, een genot om in te rijden en fiscaal erg aantrekkelijk. Zo rijd je de MINI Electric al vanaf € 129,- * netto per maand.

Tip! Wil je weten wat de MINI Electric jou netto per maand gaat kosten? Bereken het eenvoudig met onze Total Cost of Ownership Tool.

Actie: MINI Electric 4,99% rente

De MINI Electric is tijdelijk nog extra aantrekkelijk om zakelijk te rijden. Wanneer je ervoor kiest om de MINI Electric zakelijk te financieren met MINI Financial Lease betaal je slechts 4,99% rente, i.c.m. een MINI Top Cover verzekering. Met deze tijdelijke actie rijd je dus zonder zorgen rond in een gloednieuwe MINI Electric voor een extra laag maandtarief.

Jouw MINI liever privé huren? Maak dan gebruik van MINI Private Finance.