WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper S Classic Aut. Automaat

€ 37.750,00

NLGDG-06-K
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €491 per maand
MINI Cabrio Cooper S Classic Aut. Automaat
€ 37.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 23873KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Laat u niets wijsmaken, deze MINI Cabrio biedt alles wat u van een auto verlangt. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Deze MINI Cabrio legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. In deze MINI profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De elektronische systemen in deze MINI helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Deze MINI is voorzien van cruise control, sportstuurwiel, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Al overtuigd? Of toch nog even een proefrit voor de laatste test? Bel ons even en we zetten deze cabrio klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u