WhatsappEmail
MINI Cabrio
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioElectric Yours Automaat

€ 51.900,00

NLX-372-LP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €668 per maand
MINI Cabrio Electric Yours Automaat
€ 51.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze MINI Cabrio enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak... echt een droomauto! Op de teller van deze auto staat slechts 4001 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Pittig rijden wordt nog comfortabeler dankzij de fraaie sportstoelen. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Alle functies voor een veilige en zuinige rit worden overzichtelijk weergegeven op het digitale dashboard. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Deze MINI Cabrio is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. De uitrusting van deze MINI is met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regen- en lichtsensor behoorlijk compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze MINI fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u deze zomer nog met open dak wilt rijden, maak dan nu een afspraak voor een proefrit met deze cabrio.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron