WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Business Handgeschakeld

€ 16.950,00

NLXL-001-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €219 per maand
MINI 3-deurs Cooper Business Handgeschakeld
€ 16.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 70776KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze MINI 3-deurs, die 70776 kilometer heeft gelopen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook dakspoiler, witte knipperlichten, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

U bedient het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze MINI is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Natuurlijk behoren isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de MINI 3-deurs heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze MINI te reserveren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u