WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanJCW ALL4 John Cooper Works Pakket XL Automaat

€ 87.750,00

NLX-190-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1134 per maand
MINI Countryman JCW ALL4 John Cooper Works Pakket XL Automaat
€ 87.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze MINI Countryman. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van deze auto. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Zo′n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verstelbare achterbank zijn aan boord.

De sensatie van superieur geluid wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze MINI Countryman heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Smartphone connectiviteit verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Bijzonder prettige optie is de keyless entry. De sensor herkent uw aanwezigheid en de auto gaat van het slot.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde! De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Countryman aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron