WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper John Cooper Works Automaat

€ 26.950,00

NLL-383-BZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €348 per maand
MINI 3-deurs Cooper John Cooper Works Automaat
€ 26.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 68533KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U geniet van het rijplezier dat deze MINI 3-deurs biedt. Iedere rit geeft u weer nieuwe energie. Dankzij de geavanceerde techniek en uitgekiende veiligheidssystemen bent u ook altijd in controle. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Kou en regen maken geen indruk. Binnen zit u comfortabel dankzij de stoelverwarming. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding en dakspoiler.

Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. De geluidsinstallatie van Harman/Kardon verandert het interieur in een concertzaal. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Alle belangrijke audiofuncties heeft u onder handbereik met de audiobediening op het stuur. U bent in deze MINI ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, sportstuurwiel, keyless entry en airconditioning.

De MINI 3-deurs is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u