WhatsappEmail
MINI 3-DeursMINI 3-DeursMINI 3-DeursMINI 3-Deurs
Beschikbaar

MINI 3-DeursCooper S Classic Aut. Automaat

€ 34.950,00

NLGDG-96-J
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €458 per maand
MINI 3-Deurs Cooper S Classic Aut. Automaat
€ 34.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7792KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De neerklapbare achterbank levert in één beweging honderden extra liters laadruimte, de extra deur maakt laden supereenvoudig. Op de teller van deze auto staat slechts 7792 kilometer. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. U bent in deze MINI ook voorzien van DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry en buitentemperatuurmeter.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u