WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper S JCW-Pack Aut. Automaat

€ 35.750,00

NLL-868-KV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €464 per maand
MINI 3-deurs Cooper S JCW-Pack Aut. Automaat
€ 35.750,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 53981KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze MINI 3-deurs, die 53981 kilometer heeft gelopen. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding en dakspoiler.

'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Audiovolume aanpassen of wisselen van radiozender: dat gaat makkelijk en veilig met de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn regen- en lichtsensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry, airconditioning en buitentemperatuurmeter.

De MINI 3-deurs is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u