WhatsappEmail
MINI 3-deurs
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper S JCW-Pack Aut. Automaat

€ 36.900,00

NLGFZ-86-X
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €476 per maand
MINI 3-deurs Cooper S JCW-Pack Aut. Automaat
€ 36.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 13098KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze MINI 3-deurs levert het allemaal. Hij is van het bouwjaar 2023 en heeft 13098 kilometer gelopen. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Het comfort van de stoelverwarming geeft in koude dagen nét dat beetje extra. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding en dakspoiler ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Deze auto is voorzien van DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, sportstuurwiel, keyless entry, buitentemperatuurmeter en automatisch dimmende binnenspiegel.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI 3-deurs samen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u