WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursJohn Cooper Works Aut. Automaat

€ 46.950,00

NLGBL-39-L
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €605 per maand
MINI 3-deurs John Cooper Works Aut. Automaat
€ 46.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4484KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Handig, zo'n hatchback. Aan de achterzijde een extra deur, om makkelijk in en uit te laden. Hoewel de auto uit 2023 komt, heeft hij maar 4484 kilometer gereden. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze MINI 3-deurs heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding en dakspoiler.

Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem beluister u muziek alsof u er 'live' bij bent. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. En deze auto heeft ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, sportstuurwiel en keyless entry als standaard uitrusting.

Als bestuurder van deze MINI bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde! De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u