WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursOne Salt Automaat

€ 19.950,00

NLTD-671-L
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €265 per maand
MINI 3-deurs One Salt Automaat
€ 19.950,00

Specificaties

  • 2018Bouwjaar
  • 32534KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze MINI 3-deurs gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze MINI 3-deurs. Hoewel de auto uit 2018 komt, heeft hij maar 32534 kilometer gereden. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook dakspoiler, witte knipperlichten, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen in dashboard opgenomen navigatiesysteem aan boord! Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. Apple carplay en mirrorlink verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Met airconditioning, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze MINI helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI 3-deurs samen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u