WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper Business Edition Handgeschakeld

€ 19.750,00

NLK-258-DV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €261 per maand
MINI 5-deurs Cooper Business Edition Handgeschakeld
€ 19.750,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 77204KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze MINI 5-deurs enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak... echt een droomauto! Een zuinige benzinemotor en uitstekende prestaties, dat is wat deze MINI aanbiedt. Verder is de MINI uitgerust met: LED-mistlampen voor, dakspoiler, witte knipperlichten, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. Het audiosysteem is gekoppeld aan het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en is bovendien voorzien van bluetooth en hoogwaardige radio met DAB+. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De MINI is standaard voorzien van: cruise control, airconditioning, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze MINI wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u

MINI 5-deurs
DealerDusseldorp Schiedam
Verkocht
MINI 5-deurs
Cooper Classic Aut.
2023 | 24029 km | Benzine
€ 34.950