WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper Classic Aut. Automaat

€ 35.950,00

NLGFV-17-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €467 per maand
MINI 5-deurs Cooper Classic Aut. Automaat
€ 35.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 11639KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een occasion om van te dromen. Deze MINI brengt behalve een pittige motor en een vriendelijke kilometerstand ook de nodige extra's mee. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze MINI heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Het hoogwaardige audiosysteem is geïntegreerd met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Via bluetooth beluister je podcasts en je persoonlijke playlists. En ook de radio is helemaal van nu, met DAB+. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Deze MINI is voorzien van een regensensor, zodat de ruitenwissers altijd de juiste snelheid hebben. Ook lederen sportstuur, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting zijn aan boord.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! In deze MINI vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
OverigeChevron

Interessant voor u