WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper Classic Aut. Automaat

€ 32.950,00

NLGFZ-84-X
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €430 per maand
MINI 5-deurs Cooper Classic Aut. Automaat
€ 32.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 8451KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze MINI 5 deurs biedt alles wat u van een auto verlangt. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 8451 De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! In deze uitvoering is de 5 deurs voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Ook LED koplampen, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Extra opties op deze auto zijn: lederen sportstuur, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
OverigeChevron

Interessant voor u