WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper Classic Aut. Automaat

€ 29.450,00

NLN-577-RD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €385 per maand
MINI 5-deurs Cooper Classic Aut. Automaat
€ 29.450,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 20808KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hatchbacks zoals deze MINI 5-deurs bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2021 komt; hij heeft slechts 20808 kilometer afgelegd. De aandrijving van deze MINI komt voor rekening van een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Voor de belangrijkste functies van het geluidssysteem hoeft u uw blik niet van de weg te halen. De audiobediening bevindt zich op het stuur. Natuurlijk behoren lederen sportstuur, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control, buitentemperatuurmeter en automatisch dimmende binnenspiegel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI 5-deurs samen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u