WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper S Hammersmith Aut. Automaat

€ 26.950,00

NLH-866-TR
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €348 per maand
MINI 5-deurs Cooper S Hammersmith Aut. Automaat
€ 26.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 56602KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze hatchback is niet alleen compact, maar biedt ook heel, heel, heel veel ruimte voor bagage of lading. De auto is van het bouwjaar 2020 en is van de eerste eigenaar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Elke rit de perfecte zit met de heerlijke comfortstoelen. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Een andere zender zoeken of het volume wijzigen? Het audiosysteem heeft bediening op het stuur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn parkeersensoren voor en achter, regen- en lichtsensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry en isofix-aansluiting.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u