WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursOne Business Edition Handgeschakeld

€ 18.950,00

NLH-170-VV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €247 per maand
MINI 5-deurs One Business Edition Handgeschakeld
€ 18.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 89645KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerp van de MINI 5-deurs is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze MINI is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Het digitale dashboard geeft alle up-to-date info en functies voor een slimme en veilige rit. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Het stuur heeft diverse extra functies, zodat u altijd met twee handen rijdt. De audiobediening is daar een voorbeeld van. Veilig en makkelijk. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze MINI 5-deurs voorzien van parkeersensoren! En deze auto heeft ook regen- en lichtsensor, cruise control, keyless entry, airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur als standaard uitrusting.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u