WhatsappEmail
MINI 5-DeursMINI 5-DeursMINI 5-DeursMINI 5-Deurs
Beschikbaar

MINI 5-DeursOne Classic Aut. Automaat

€ 22.950,00

NLP-473-ZV
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €302 per maand
MINI 5-Deurs One Classic Aut. Automaat
€ 22.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 50958KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze hatchback heeft geen aparte kofferruimte. Via de extra deur aan de achterzijde laadt u gemakkelijk spullen in en als u de achterbank ook nog neerklapt, krijgt u er in één keer honderden liters laadruimte bij. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, witte knipperlichten, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg... elke weg is te vinden met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Ogen op de weg, handen aan het stuur. De audiobediening op het stuur zorgt dat u probleemloos schakelt tussen zenders. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. De uitrusting van deze MINI is met lederen sportstuur, regen- en lichtsensor, cruise control, airconditioning, buitentemperatuurmeter en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Het rijden met deze MINI wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u