WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Classic Handgeschakeld

€ 30.900,00

NLP-837-RF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €402 per maand
MINI Cabrio Cooper Classic Handgeschakeld
€ 30.900,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 46946KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Met een auto als deze MINI Cabrio komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto komt uit 2022. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief onderstel, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. De bediening van het audiosysteem en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Het luxeniveau in deze MINI is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Ook lederen sportstuur, cruise control, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting zijn aan boord.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Zin in een zomer zonder dak? Maak dan nu een afspraak voor een proefrit in deze cabrio!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u