WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper S Chili Aut. Automaat

€ 26.950,00

NLTK-555-H
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €348 per maand
MINI Cabrio Cooper S Chili Aut. Automaat
€ 26.950,00

Specificaties

  • 2018Bouwjaar
  • 35313KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Deze goed onderhouden MINI Cabrio heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De comfortstoelen zorgen voor precies de juiste zit, hoe lang de rit ook is. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en windscherm.

Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Een naam in geluidskwaliteit: dat is het meegeleverde Harman/Kardon audiosysteem. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem wijst de weg! Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Deze auto is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, regen- en lichtsensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Cabrio samen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Na deze beschrijving is er nog maar één ding te doen: een proefrit maken! Neem contact op en we prikken de dag en de tijd.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u