WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper S Classic Aut. Automaat

€ 37.750,00

NLGFL-93-B
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €491 per maand
MINI Cabrio Cooper S Classic Aut. Automaat
€ 37.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 10344KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Bij het ontwerpen van de MINI Cabrio stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Mini Cabrio is van het bouwjaar 2023. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, softtop en windscherm.

Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. In deze Mini Cabrio vindt u schakelaars op het stuur om het in dashboard opgenomen navigatiesysteem te bedienen en het audiosysteem met DAB-ontvangst. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Natuurlijk behoren cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op en ervaar het cabrio gevoel zelf!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
OverigeChevron

Interessant voor u