WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper S Classic Aut. Automaat

€ 37.500,00

NLGDG-02-K
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €486 per maand
MINI Cabrio Cooper S Classic Aut. Automaat
€ 37.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 22681KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze MINI Cabrio. Deze auto uit het bouwjaar 2023 heeft 22681 kilometer gelopen. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Het audiosysteem is gecombineerd met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en biedt volop entertainment en routeinformatie. De hoge, eigentijdse kwaliteit wordt geleverd door bluetooth en natuurlijk DAB+. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Liever gepiep dan gekraak? Dan zult u blij zijn met de aanwezige parkeersensoren! Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze MINI heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regen- en lichtsensor. U bent in deze MINI ook voorzien van cruise control, sportstuurwiel, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De MINI Cabrio is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze MINI. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Hij staat al gepoetst te glimmen voor een testrondje op de weg. Bel nu en kom deze cabrio uitproberen!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u