WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper S Classic Aut. Automaat

€ 37.750,00

NLGDG-40-L
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €491 per maand
MINI Cabrio Cooper S Classic Aut. Automaat
€ 37.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 24569KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze MINI Cabrio. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Alle audioknoppen letterlijk onder handbereik: dat kan met de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Extra opties op deze auto zijn: parkeersensoren achter, regen- en lichtsensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry en buitentemperatuurmeter.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Bij de veiligheidssystemen van deze MINI hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Ervaar de vrijheid van cabrio rijden. Maak een afspraak en probeer het uit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u