WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper S John Cooper Works Aut. Automaat

€ 36.450,00

NLN-823-FZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €476 per maand
MINI Cabrio Cooper S John Cooper Works Aut. Automaat
€ 36.450,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 27528KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Laat u niets wijsmaken, deze MINI Cabrio biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2021 komt; hij heeft slechts 27528 kilometer afgelegd. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Lekker makkelijk: de keyless start. Geen gedoe met een contactsleutel. Uw auto herkent u aan de elektronische sleutel die u meedraagt. Even op de startknop drukken en rijden maar! Met DAB ontvangst, sportstuurwiel, airconditioning, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze MINI helemaal compleet.

De MINI Cabrio is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Ervaar de vrijheid van cabrio rijden. Maak een afspraak en probeer het uit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u