WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Sidewalk Edition Automaat

€ 29.950,00

NLP-283-HK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €394 per maand
MINI Cabrio Cooper Sidewalk Edition Automaat
€ 29.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 29827KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Stijlvol en veelzijdig, dat zijn misschien wel de belangrijkste kenmerken van de MINI Cabrio. Dit exemplaar is bovendien voorzien van verschillende systemen die het autorijden aangenamer en veiliger maken. Op de teller van deze auto staat slechts 29827 kilometer. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Elke rit in deze MINI Cabrio heeft een tikje meer, dankzij het lederen interieur. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. De koplampen zijn voorzien van de allernieuwste lichttechnologie: matrix LED-verlichting. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen voor.

Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. Er is geen bestemming die het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Het geluidssyteem in deze MINI Cabrio is regelbaar met behulp van de audiobediening op het stuur. En deze auto heeft ook Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regen- en lichtsensor, cruise control en sportstuurwiel als standaard uitrusting.

In de MINI Cabrio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Neem contact op voor een proefrit en ervaar het gevoel van een zomer zonder dak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u