WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioJohn Cooper Works Aut. Automaat

€ 47.850,00

NLT-739-BB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €621 per maand
MINI Cabrio John Cooper Works Aut. Automaat
€ 47.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 3279KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Qua leeftijd komt deze MINI Cabrio net kijken. Frisse kilometerstand, laatste technologie, actuele snufjes. Net niet nieuw, en dus heel betaalbaar! Op de teller van deze auto staat slechts 3279 kilometer. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, sportstuurwiel en keyless entry ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Rijden met het overzicht van een straaljagerpiloot? De praktische en veilige head-up display projecteert dashboardinfo binnen uw gezichtsveld, zodat u uw blik nooit hoeft te verplaatsen. Oog op de weg! Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit is natuurlijk de meest overtuigende ervaring. Bel ons nu voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u