WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioJohn Cooper Works Aut. Automaat

€ 47.850,00

NLGDG-98-J
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €621 per maand
MINI Cabrio John Cooper Works Aut. Automaat
€ 47.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 8964KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Qua leeftijd komt deze MINI Cabrio net kijken. Frisse kilometerstand, laatste technologie, actuele snufjes. Net niet nieuw, en dus heel betaalbaar! Deze auto uit 2023 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 8964 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij DAB-ontvangst. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Met regen- en lichtsensor, sportstuurwiel, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze MINI helemaal compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het cabrio-gevoel zelf!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u