WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper Classic Aut. Automaat

€ 32.900,00

NLGBL-36-L
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €429 per maand
MINI Clubman Cooper Classic Aut. Automaat
€ 32.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 5949KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze MINI Clubman die 5949 kilometer op de teller heeft staan. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Elke rit de perfecte zit met de heerlijke comfortstoelen. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij DAB-ontvangst. Geen gehannes met snoertjes en kabels, u laadt uw smartphone automatisch op met de draadloze telefoonlader. Met automatische airconditioning, lederen sportstuur, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel is deze MINI helemaal compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Interesse voor deze MINI Clubman? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u