WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper Classic Aut. Automaat

€ 32.900,00

NLGGH-77-S
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €429 per maand
MINI Clubman Cooper Classic Aut. Automaat
€ 32.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4312KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze MINI Clubman, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 4312 De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De comfortstoelen zorgen voor precies de juiste zit, hoe lang de rit ook is. Verder is de MINI uitgerust met: LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en metallic lak.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Extra opties op deze auto zijn: draadloos opladen, lederen sportstuur, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en keyless entry.

De MINI Clubman is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze MINI. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u