WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper Classic Aut. Automaat

€ 33.250,00

NLS-672-RT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €436 per maand
MINI Clubman Cooper Classic Aut. Automaat
€ 33.250,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 23260KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Alle technologie in de MINI Clubman is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Ontspannen rijden in een optimale zithouding: daarvoor zorgen de comfortstoelen. Ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Extra opties op deze auto zijn: draadloos opladen, lederen sportstuur, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en keyless entry.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. In deze MINI vinden we verder een hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u