WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper Classic Aut. Automaat

€ 34.450,00

NLGDZ-10-J
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €449 per maand
MINI Clubman Cooper Classic Aut. Automaat
€ 34.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 25678KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Rijden als nieuw? Dan is deze MINI Clubman een fantastische buitenkans. Prille cijfers op de teller, piepjong ogend, verbluffend actueel in extra's en opties... Deze MINI Clubman heeft het allemaal! De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. In de guurste maanden is de meegeleverde stoelverwarming een absolute weldaad! U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. Terwijl het in dashboard opgenomen navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Extra opties op deze auto zijn: automatische airconditioning, lederen sportstuur, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Ook helpen het hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Bent u nieuwsgierig naar deze MINI Clubman? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u

MINI Clubman
DealerDusseldorp Groningen
Verkocht
MINI Clubman
Cooper Business Edition Aut.
2024 | 13500 km | Benzine
€ 38.350