WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Camden Go Edition Aut. Automaat

€ 33.750,00

NLS-641-GX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €436 per maand
MINI 3-deurs Cooper Camden Go Edition Aut. Automaat
€ 33.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 20339KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn inspirerende design en zijn uitstekende rijkwaliteiten biedt deze MINI 3-deurs een geweldige rijervaring. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Verder is de MINI uitgerust met: dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U bedient het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Concentratie op de weg is belangrijk. Maar ook deze auto heeft zelf z′n koppie erbij. De automatisch inschakelbare verlichting weet zelf wanneer de lichten aan moeten en bij neerslag komt de regen- en lichtsensor in actie. De adaptive cruise control let erop dat er voldoende afstand is en de parkeersensoren achter maken parkeren in een handomdraai mogelijk. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop. Ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter zijn aan boord.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron